Home » Yogaklasser

Är du nyfiken på yoga? kanske hör du dina vänner ständigt pratar om det och tycker att du ska prova yoga för att du kommer att må så bra av det, men du har bara inte känt dig lockad av det hela. Kanske har du gått på ett par klasser på större yogastudios och känt dig lite felplacerad? kanske föredrar du mer lättsamma, mer workshopsliknande klasser i mindre grupp där du kan känna dig trygg, få coachning, uppmärksamhet och bara vara dig själv? Ja, då kan du joina vår härliga yogagrupp! 

yogaklasser

Lektionerna är interaktiva, nästan som workshops.  Deltagarna är välkomna att ställa frågor när de behöver. Vi lär oss av varandra vilket gör klasserna intressanta och aldrig tråkiga!

Klasserna är en blandning av vinyasa flow yoga, hatha yoga, återhämtande poser och en längre avslappning (lång savasana). Jag inkluderar även pilates bålövningar och funktionella övningar. Vi rör oss lite långsammare mellan positionerna för att skydda våra kroppar och njuta av flödet. 

Vi andas, vi saktar ner och går inåt, vi rör oss och flyter med andetaget, vi övar på att vara närvarande,  vi lyssnar på våra kroppar, vi utmanar vår kropp och sinne, vi svettas, ibland snubblar vi och skrattar åt oss själva! Vi arbetar hårt för att bli starkare, vi överger oss till det som är och vi avslutar alltid klassen i en välförtjänt savasana (djupavslappning) ibland följt av en kort meditationsstund.

Klasserna passar både nybörjare och de som har praktiserat yoga ett tag.

 Yogakurser och klasser i Malmö

Vårtermin 2020 – 23 januari -23 april (14 tillfällen)

OBS! På grund av Covid19 har vi gjort en paus. Klasserna startar igen den 30/4 – 28/5. Önskar Du vara med resten av terminen kan du maila mig på hello@gabrieladelo.com eller härigenom. Det finns platser kvar!

När: Torsdagar 18.30-19.40

Var: Sal 9, Ungdomens Hus, Norra Skolgatan 10B, Malmö, se karta

Investering: 

OBS! Ta med egen yogamatta.

NYHET!! Mellan den 23/3-23/4 erbjuder jag Live donationsbaserade klasser online. Du kan träna med mig flera gånger i veckan! Joina gärna här.

Andra platser jag håller klasser på:

Puls och Träning, Sorgenfri i Malmö.      

– Måndagar: Yin Yoga – 20.15

– Onsdagar:  Vinyasa Flow – 18.00

Jag erbjuder även:

  • Yoga på arbetsplatsen
  • Privata gruppklasser
  • Privata eller semi-privata online klasser 

Är du intresserad av att veta mer?  maila mig på hello@gabrieladelo.com eller genom kontaktsidan.