Home » Hula-hooping

Om du vill röra dig, leka med ett redskap, utmana dig själv och ha väldigt roligt, så kom och prova en hula hooping-klass!

Vad är modern hula-hooping, hooping eller hoopdance?

En kvinna vid namn Anah Reichenbach också känd som Hoopalicious, började rocka, röra sig och dansa med en stor rockring för 22 år sedan började hon dela med sig av denna konst till andra. Hula hooping har sedan dess utvecklats till en praktik med rockringar i alla storlekar och mängden konster och rörelser du kan lära dig är oändliga. Det finns många sätt att använda en rockring och varje “hooper” har sin egen stil. Vissa kallas för “hoop techies”, andra för “trickless hoopers” och “hoopdancers”. Vissa använder rockringen som ett träningsredskap och andra använder det som ett verktyg för meditation.

Vad du lär dig under denna workshop:

  • Grundläggande hula hooping tricks och övergångar
  • Röra dig med rockringen
  • En kort hoop kombo som du kan fortsätta öva på hemma och kanske till och med lära andra!

Du  kommer utmana din koordination och utmana din hjärna.  Min önskan är att du lämnar denna workshop med en massa mer energi, glädje och självförtroende.

Kommande workshop

När: 28 september 2019, 10.00-11.15

Var: Ungdomens Hus, rum 12. Torpgatan 21, Malmö

Ta med: Lite tålamod och ett öppet sinne. Rockringar finns till utlån, men ta med din egen om du har en! 

Investering: 120 kr/per person

Denna workshop är lämplig för nybörjare och för de som redan har en del erfarenhet.

Bokning

Hoopers tar mycket plats (men på ett bra sätt 😉 Det finns plats för max. 10-11 deltagare. Se till att du bokar din plats så snart som möjligt!

För mer information och för att registrera dig, skicka ett e-postmeddelande till hello@gabrieladelo.com eller meddela mig via kontaktsidan

Hoppas att vi ses…

Kärlek och hula hoops,

/Gabbi